WIE ZIJN WIJ

Dat zullen wij u met plezier uitleggen tijdens een persoonlijke kennismaking. Wat wij in ieder geval met zekerheid beloven, is dat wij altijd onze voeten vegen als wij bij ons klanten op bezoek komen.

Eigenaar D.GOERTZ b.v.

INSPIRATIE EN NIEUWE INZICHTEN

Vanzelfsprekend heeft u al plannen en ideeën bedacht die u graag zou willen realiseren. Met onze kennis en ervaring denken wij graag met u mee omdat wij geloven in samenwerking.
Door deze samenwerking ontstaan inspiratie en nieuwe inzichten die voor creatieve verrassingen kunnen zorgen.   

KWALITEIT EN KWANTITEIT

Wij roepen niet dat wij de goedkoopste zijn, omdat wij ervan uitgaan dat u graag lang wil genieten van uw investering. De balans tussen kwaliteit en kwantiteit speelt voor u maar ook voor ons een belangrijke rol.

OFFERTE

Wanneer uw plannen en ideeën helder zijn, zal er eerst een duidelijke en overzichtelijke offerte worden gemaakt. Na tevredenheid van u als opdrachtgever zullen wij de motor in gang zetten en nakomen wat wij met elkaar hebben afgesproken.

GROOT GEWORDEN DOOR KLEIN TE BLIJVEN

Bewust hebben wij gekozen voor een klein team. Dat wil niet zeggen dat wij alleen maar kleine projecten doen. Zowel voor particulieren als voor bedrijven kunnen wij kleine maar ook grote projecten uitvoeren. Onze kracht zit voornamelijk in flexibiliteit door samen te werken met andere partijen en specialisten. Zo kunnen wij multifunctioneel werken en veelzijdige diensten en producten aanbieden.

DDK-ERKEND (Door De Klant erkend)

Dit label hebben wij zelf bedacht, met als doel dat alleen de opdrachtgever ons kan beoordelen of wij DDK-ERKEND zijn. Dit betekent dat wij ons altijd zullen richten op klanttevredenheid. Een DDK-ERKENNING zullen wij pas accepteren als zowel u als wij tevreden zijn met dat wat wij met elkaar hebben gerealiseerd.

Wij van D.GOERTZ b.v. staan voor u klaar en zien uit naar een goede samenwerking