Hovenier Huizen

Droomt u van een prachtig aangelegde tuin die niet alleen de esthetiek van uw eigendom verbetert, maar ook een serene buitenruimte biedt om te ontspannen? Zoek niet verder! DGoertz BV staat klaar om u eersteklas diensten te bieden op drie belangrijke gebieden: Tuinaanleg, Tuinonderhoud en Tuinontwerp. Daarnaast kunt u bij onze hovenier in Huizen ook interieurbeplanting en daktuinen laten aanleggen.

Bent u benieuwd naar onze mogelijkheden? Maak dan gerust een afspraak met ons.

Tuinontwerp

De basis van een prachtige tuin ligt in doordacht en creatief ontwerp. Onze hovenier in Huizen is een ster in het ontwerpen van buitenruimtes die aansluiten bij uw levensstijl en voorkeuren. Onze diensten omvatten:

Concept

We beginnen met u om de visie, behoeften en het budget te begrijpen. Met uw input creëren we een ontwerpprincipe dat uw ideale tuin vastlegt.

Gedetailleerde ontwerptekeningen

Onze bekwame ontwerpers vertalen het concept in gedetailleerde plannen die plantplaatsingen, verhardingselementen en eventuele speciale kenmerken beschrijven, waardoor een duidelijk plan voor de uitvoering ontstaat.

Plantenselectie

De hovenier in Huizen stelt een selectie planten samen dat past bij het ontwerp van uw tuin. Hierbij wordt rekening gehouden met factoren zoals kleur, textuur en seizoensgebonden interesse.

Projectbeheer

Van het verkrijgen van de benodigde vergunningen tot het toezicht houden op de constructie, beheren we elk aspect van het project om ervoor te zorgen dat het voldoet aan het ontwerp en de planning.

Definitieve uitvoering

Onze hoveniers in Huizen brengen het ontwerp tot leven. Wij zorgen ervoor dat elk element met precisie en aandacht voor detail wordt uitgevoerd.

Tuinaanleg

Het creëren van een harmonieuze en mooie tuin is de eerste stap om de tuin van uw dromen te realiseren. Onze ervaren hovenier in Huizen zal met u samenwerken om uw voorkeuren en visie voor uw tuin te begrijpen. We bieden een breed scala aan tuinaanlegdiensten, waaronder:

Aanleg van planten

Ons team selecteert zorgvuldig de meest geschikte planten, struiken en bomen die passen bij de stijl van uw tuin en de klimatologische omstandigheden. We zorgen voor de juiste afstand en planttechnieken om een gezonde groei te bevorderen.

Bestraten

Van terrassen en paden tot keerwanden en pergola’s, wij zijn gespecialiseerd in het aanleggen van verhardingen die naadloos aansluiten bij het ontwerp van uw tuin, zowel qua functionaliteit als schoonheid.

Waterpartijen

Voeg een vleugje rust toe aan uw tuin met waterpartijen zoals fonteinen, vijvers of beekjes. We ontwerpen en installeren deze elementen om een rustgevende sfeer te creëren die uw landschap aanvult.

Verlichtingsoplossingen

Verlicht uw tuin nadat de zon ondergaat met onze vakkundig ontworpen verlichtingsoplossingen. Buitenverlichting verbetert niet alleen de esthetiek, maar verbetert ook de veiligheid en beveiliging. Onze hovenier in Huizen vertelt u graag meer.

Irrigatiesystemen

Zorg ervoor dat uw planten de juiste hoeveelheid water krijgen met onze op maat gemaakte irrigatiesystemen. We ontwerpen en installeren efficiënte systemen die water besparen en de gezonde groei van planten bevorderen.

Tuinonderhoud

Nadat uw tuin prachtig is aangelegd, is regelmatig onderhoud nodig om deze in perfecte staat te houden. Ons toegewijde tuinonderhoudsteam neemt de stress weg bij het verzorgen van uw tuin en biedt diensten zoals:

Seizoensgebonden 

We bieden essentieel seizoensgebonden onderhoud, waaronder snoeien, knippen en bemesten, om ervoor te zorgen dat uw planten gedurende het hele jaar gezond en levendig blijven.

Onkruidbestrijding

Zeg vaarwel tegen onooglijke onkruiden! Onze hovenier in Huizen past effectieve methoden toe om onkruid te verwijderen en uw tuin er netjes en goed onderhouden uit te laten zien.

Grasmat

Een weelderig, groen gazon is de trots van elke tuin. We bieden maaien, beluchten en zaaien om een gezond en aantrekkelijk gazon te behouden.

Neem contact met ons op!

Of het nu gaat om het opfrissen van uw bestaande tuin of het aanleggen van een compleet nieuwe, wij staan voor u klaar om van uw buitenruimte een levendige, vrolijke en functionele plek te maken. Neem vandaag nog contact met ons op voor een tuin die bij u past!

Onze diensten

Wilt u meer weten over een van onze diensten? Klik dan op de onderstaande ‘Lees meer’ knoppen!

Tuinontwerp

Tuinaanleg

Tuinonderhoud

Daktuinen

Interieurbeplanting