Tuinaanleg

Bij het realiseren van uw droomtuin staan wij voor u klaar. Of u nu een kleine tuin in de stad hebt of een groot stuk land op het platteland, wij zorgen voor een aanpak die past bij uw wensen en levensstijl.

Bent u benieuwd naar onze mogelijkheden? Maak dan gerust een afspraak met ons.

Uw tuinaanleg, door ons

We luisteren naar uw ideeën en vertalen die naar een ontwerp dat niet alleen mooi is, maar ook praktisch en duurzaam. Van de keuze van planten tot de inrichting van uw buitenruimte, we denken aan elk detail om ervoor te zorgen dat uw tuin een plek wordt waar u echt van kunt genieten.

We werken met een breed scala aan kleurrijke bloemen, groene planten en duurzame materialen om een levendige en milieuvriendelijke tuin te creëren. Of u nu houdt van strakke lijnen, weelderige begroeiing of een combinatie van beide, wij stemmen het ontwerp af op uw smaak en stijl.

Persoonlijke aandacht

Klein team

Kwaliteit

Flexibel

Bestrating

Bij de aanleg van uw droomtuin beginnen we met een stevige basis. Ons toegewijde team zorgt voor professioneel grondwerk, waarbij we ervoor zorgen dat de bodem gezond en vruchtbaar is voor de beplanting. We nemen ook de verhardingen onder de loep, of het nu gaat om sierbestrating, houten terrassen of grindpaden. Met oog voor detail zorgen we voor een solide basis, zodat uw tuin niet alleen mooi is, maar ook duurzaam en bestand tegen de tand des tijds.

Beplanting

Een weelderige tuin komt tot leven door de juiste beplanting en een weelderig gazon. Samen met u selecteren we kleurrijke bloemen, groene struiken en bomen die niet alleen bij uw smaak passen, maar ook gedijen in de specifieke omstandigheden van uw tuin. Of het nu gaat om een kleurrijke bloemenzee, een zen-achtige oase of een kindvriendelijke speelruimte, we zorgen ervoor dat de beplanting perfect aansluit op uw wensen.

Het gras krijgt bij ons ook de nodige aandacht. Of u nu kiest voor een weelderig gazon om op te spelen of een onderhoudsarm alternatief, wij zorgen voor de juiste graskeuze en zaaimethode. Een groen gazon is niet alleen een streling voor het oog, maar ook een uitnodigende ruimte om te ontspannen en plezier te hebben.

Neem contact met ons op!

Of het nu gaat om het opfrissen van uw bestaande tuin of het aanleggen van een compleet nieuwe, wij staan voor u klaar om van uw buitenruimte een levendige, vrolijke en functionele plek te maken. Neem vandaag nog contact met ons op voor een tuin die bij u past!

Onze diensten

Wilt u meer weten over een van onze diensten? Klik dan op de onderstaande ‘Lees meer’ knoppen!

Tuinontwerp

Tuinaanleg

Tuinonderhoud

Daktuinen

Interieurbeplanting